недеља, 28. август 2022.

ROBERT MUGABE: MI NISMO GEJEVI!


Pravi trenutak da se podsetimo antologiskog govora bivšeg predsednika Zimbabvea Roberta Mugabea u UN gde se govorilo o ljudskim pravima.

"Izričito odbijamo svaku mogućnost da nam se na silu propisuju nekakva nova prava koja su u suprotnosti sa našim vrednostima,normama,tradicijom i uverenjima.Mi nismo gejevi!",rekao je Robert Mugabe što je izazvalo aplauz i smeh među prisutnim zvaničnicima.....

"Saradnja i međusobno poštovanje će unaprediti ljudska prava širom sveta.Konfrontacija,klevetanje i dvostruki standardi neće..." 

Liberali moraju da shvate da to što narodi Afrike i Azije,pa čak i većinski deo Istočne Evrope, ne prihvata nametnuti sistem vrednosti novog svetskog poretka,da su razlozi tome pre svega kulturološki ukorenjeni.Sa druge strane imamo i tzv. 'novu levicu',koja umesto da se bavi položajem radnika u društvu,kao prioritet stavlja pitanje prava seksualnih manjina,prava životinja i sl.Ukratko bave se stvarima od drugorazrednog i trećerazrednog značaja,što nema ama baš nikakve veze sa izvornom borbom socijalističkih i komunističkih partija.

уторак, 23. август 2022.

четвртак, 18. август 2022.

CURVA NORD LIVORNO | 2021/22


Фотографија северне трибине која је према мом скромном мишљењу обележила претходну сезону.Барјаци Новорусије,Доњецке народне републике (ДНР),Лугањске народне републике (ЛНР) и Бригаде 'Призрак' / Ghost brigade.. 

Z! 

четвртак, 11. август 2022.

The Guvnors (2014) | филм



Мич је бивши вођа лондонске банде познате као "The Guvnors",који се временом дистанцирао од насиља и већ двадесет година живи мирним породичним животом у срећном браку.Он постаје забринут када његов син почиње да показује насилне склоности својим понашањем у школи.Мича изазива Шанко,локални гангстер,након што сазнаје каква је некада била репутација "The Govnors"-а.Шанко у међувремену бива понижен од другог бившег припадника "The Guvnors"-a Микија.Ово доводи до бруталне одмазде и поновног окупљања "The Guvnors"-a, али и последично до распламсавања уличног сукоба банди које припадају различитим генерацијама.

недеља, 7. август 2022.

АНТИФА МОСКВА ПРУЖИЛА ПОДРШКУ ДЕНАЦИФИКАЦИЈИ УКРАЈИНЕ





Москва је велики град.И као у сваком великом граду у њему можете наћи "антифа" жутокљунце,који као и сви жутокљунци изражавају симпатије према пучистичком режиму из Кијева.Међутим Москва много више има правих антифашиста.Момака који са разлогом пружају пуну подршку руској војној интервенцији у Украјини и који се потписују као АНТИФА Z.

На фотографијама можете да видите да су жутокљунци почели по граду да праве пропагандне графите у корист фашистичког режима из Кијева,али и то да је АНТИФА Z правовремено реаговала и кренула да их преправља.