четвртак, 31. март 2022.

Рамзан Кадиров (ФОТО)


Ништа необично... Само Рамзан Кадиров... Са митраљезом... Док клања... На бензинској пумпи... У Маријупољу... Живимо у неким новим временима другови...

уторак, 29. март 2022.

Самостални референти




Стара добра писаћа машина.Ко није ручно радио фанзин,а затим трчао до прве копирнице како би га умножио и поделио људима око себе,тај не може да разуме са колико страсти и посвећености се приступало свему томе и зашто нас исти тај осећај према панк,ска и реге музици и даље држи свих ових година...

За мој Београд!

понедељак, 28. март 2022.

ВЕЛИКИ АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ У БЕОГРАДУ






За сада једина радикално-лева снага на политичкој сцени која може да мобилише пристојан број људи на улици.Додуше било је ту доста грчких другова из ККЕ.

Саопштење организатора:

У организацији Нове комунистичке партије Југославије (НКПЈ) и Савеза комунистичке омладине Југославије (СКОЈ) и наше сестринске Комунистичке партије Грчке (ККЕ), и њеног подмлатка Комунистичке омладине Грчке (КNЕ), поводом 23. годишњице злочиначке НАТО агресије на СР Југославију, у Београду је 26. марта одржан анти-НАТО скуп испред рушевина здања Генералштаба страдалог од НАТО бомби. На скупу су били присутни и наши пријатељи и из Друштва српско-кубанског пријатељства и Савеза комуниста Србије.

Наши драги другови и другарице из Грчке су специјално овим поводом дошли у Београд како би још једном потврдили да стоје уз наш народ у праведној антиимперијалистичкој борби против НАТО-а, баш као што су стајали и 1999. године када су својим телима спречавали да НАТО солдатеска напушта базе у Грчкој ради маневара против наше земље.

На то је подсетио у свом говору наш генсек друг Александар Бањанац који се први обратио окупљенима. Бањанац је истакао такође да ми на сваку годишњицу агресије НАТО-а, истичемо нашу паролу „Не заборављамо“. То значи да не заборављамо НАТО злочине, али никада нећемо заборавити ни солидарност са нашим народом упућену током 1999. Стога је истакао и нашу захвалност грчким комунистима у име нашег народа и наше партије. Такође је истакао да је империјализам наставио да сеје смрти и разарања широм света, што је на жалост данас више него уочљиво. Стога је упутио апел на интернационалистичку и антиимперијалистичку солидарност, на коју смо ми комунисти најпозванији да је одлучно спроводимо у дело.

Затим се окупљенима обратила и другарица из Централног комитета ККЕ која је у исцрпном реферату истакла све неправде нанете народима Југославије рушењем наше домовине од стране империјалиста, с осудом свих њихових домаћих послушника попут криминалаца из терористичке тзв. ОВК. Такође у реферату је огољена природа империјализма и упућен је позив за мир и отпор империјалистичким ратовима.

Скуп је завршен заједничким певањима револуционарних и партизанских песама на српском и грчком, уз неизоставно заједничко певање Интернационале.

Живели ККЕ-КNЕ!

Живели НКПЈ-СКОЈ!

четвртак, 24. март 2022.

Барингтон Патерсон (1965-2022)



Како јављају британски медији Барингтон 'Баз' Патерсон, оригинални члан навијачке групе 'Zulu Warriors' ФК Бирмингем Сити, изненада је преминуо услед срчаног удара. R.I.P. 

среда, 23. март 2022.

Атлетик Билбао - Леванте 3:1 | 2021/22



Баскијска полиција идентификовала је навијаче домаћих који су пре десетак дана истакли заставе Новорусије и Палестине на утакмици са Левантеом,али и транспаренте усмерене против НАТО-а  и фашистичког режима у Украјини..На једном од траспарента је писало: "Зауставите лов на вештице", док је на другом била порука: "Рат траје већ осам година"...Шпански медији преносе да су особе које су држале заставе и траспаренте идентификоване и да ће по свему судећи бити процесуиране у најкраћем могуће року.

Браво за 'Herri Norte Taldea' и црвено-белу публику на стадиону Сан Мамес...

субота, 19. март 2022.

Fossa Garrafoni (1995)



Шалови навијача ФК Реал Ваљадолид и мало музике! Бенд Eskorbuto - Mucha policia..

недеља, 13. март 2022.

Aтромитос - Волос 1:0 | 2021/22



Навијачка група домаћих 'Fentagin 1980' са порукама:

"Нема савезништва са нацистичким режимом из Кијева.Победа армије народне републике Донбас!" 

"Победа је наша! СЛАВА ДОНБАСУ!"

субота, 12. март 2022.

Најновија вест из затворског система САД


"Black Guerrilla Family и даље живи.Тренутно се ради на обнови организације.Полиција се својски труди да их изолује од њихових људи,међутим револуционари су успели да надвладају све ове покушаје владајућих структура чији је једини циљ уништење групе.BGF је свеприсутна у Калифорнијском одељењу за корекцију и рехабилитацију (CDC).Дужи временски период били су заточени искључиво у самицама затвора 'Pelican Baya'.Са истеком програма предвиђеног за затворенике у изолацији,многим пуноправним члановима је допуштено да изађу на круг,међу којима којима добар део оних који припадају 'Врховној команди' (BGF).Постоји неколицина њих који се налазе у затворима: 'ADX Supermax Colorado', 'San Quentin'-у, 'Folsom'-у, 'High Desert'-у i 'Kern Valley'.Све у свему BGF и даље води своју игру,те представља далеко најорганизованију стратешки милитантну групацију у затворским систему Калифорније".

петак, 11. март 2022.

US Livorno - Armando Picchi | 2021/22



Још једна победа домаћих резултатом 1:0.Forza ragazzi!