четвртак, 25. фебруар 2021.

Ален Сакић Х Раста 'Југославија'



 "... и више не знам хероја што хода,сви моји хероји давно су испод гроба и мислим да се преврћу кад чују кога данас помињу за националног хероја"

"... и ратни синдром генерације на лековима,а како не би били кад се ратовало вековима,овде оружја и дроге данас толко има,а све те улице праве краљеве кокаина,док једни пуне џеп други немају баш ни динар,марку или куну,свеједно хлеб нам треба свима... "

Шта је ово сунце ти пољубим? Јел овај Раста био у затвору или је био на одмору у некој бањи?!

Има наде.Изгледа да је 'казнено ПОПРАВНА установа' појединце препородила.Трезвеније човек размишља кад га одвојиш од дроге и онда му се и ум разбистри,па је онда и он продуктивнији са оваквим текстовима.

Само да Ален и Раста остану на овом курсу и утисак ће бити много позитивнији.Што се тиче говнара на српској реп/треп сцени који себе називају 'опортунистима' и јашу на таласу менталне ретардираности омладине коју је капитализам сажвакао и испљунуо,они ће и даље на жалост бити већина.Уосталом смисао опортунизма и јесте - искоришћавање повољних прилика ради постизања (финасијских) циљева - тако да ћемо ту већину на музичкој  цени тако и третирати као говнаре!

Нема коментара:

Постави коментар