понедељак, 7. март 2011.

Bad Blue Boys-i nisu poželjni na utakmicama FC Celtic-a

Zbog povećanog broja desničarskih huligana - Bad Blue Boys'a – navijača Dinamo Zagreba,koji posećuju Glazgov i prate FC Celtic u Evropi poslednjih sezona,grupacija Celtic Fans Against Fascism odlučila je da pokrene kampanju među navijačima zeleno-belih,kako bi ih edukovala u vezi sa političkom linijom ove hrvatske grupe i mobilisala sve navijače Celtic-a protiv BBB-a u sprečavanju da se dalje pojavjuju na našim mečevima kod kuće i na strani.

Bad Blue Boys-i su gomila fašističkih,desničarskih,ultra-nacionalističkih i ultra-katoličkih šovinista koji imaju više toga politički zajedničkog sa BNP-om,EDL-om i SDL-om nego sa progresivnim navijačima Celtic-a.

U najmanje dva navrata tokom svih ovih godina,BBB su napali naše prijatelje antifašiste iz St.Pauli-ja na evropskim mečevima FC Celtic (Zagreb i Budimpešta).Napadi su bili politički motivisani,jer BBB znaju za St.Pauli-evu antifašističku reputaciju koja je i bila razlog za agresiju.

Nažalost neki od naših navijača koji očigledno žive u zabludi,dopustili su sebi da članove ove hrvatske desničarske grupe ugoste na našem stadionu i našim pabovima.Ove sezone takođe se mogao videti raširen baner unutar Celtic Park-a,koji je predstavljao svojevrsnu solidarnost sa ovim navijačko-fašističkim otpadom,koji je u svađi sa svojim isto tako odvratnim desničarskim predsednikom FC Dinamo Zagreb.

Takav kancer trebao bi pod hitno da se odstrani pre nego što bude uzeo maha.Bad Blue Boys-i nisu naši prijatelji,jer mi ne pravimo prijateljstva,ni idividualna,ni kolektivna sa fašistima! Ovo je grupa koja otvoreno veliča zločince hrvatske fašističke milicije iz Drugog Svetskog Rata koja je sebe nazivala Ustašama (prekrižano U na nalepnici se odnosi na njih).Fašizam i nasilje Ustaša bilo je toliko ekstremno,da su čak i ozloglašene masovne ubice nacističkih SS odreda bile zapanjene.

Bad Blue Boys-e treba napadati i loviti poput zveri na Celtic Parku u svakoj prilici čim se budu pojavili.Nemojte da vas zavaraju vatikanske zastave i prijateljski razgovor o irskoj borbi za slobodu,jer ova fašistička đubrad nemaju ništa zajedničko sa našim republikanstvom i socijalizmom za koje se borimo.Iz tog razloga,jedino s čim bi trebalo da se susretnu su naše palice.
NEMA PRIJATELJSTVA SA FAŠISTIMA!
ZADRŽIMO BBB DALJE OD NAŠEG RAJA!

*više detalja saznajte na našem sajtu i forumu...
www.talfanzine.com/
http://talfanzine.proboards.com/
*nalepnice je moguće naručiti preko našeg TAL sajta
-----------------
Glavni urednik fanzina "Crveni Skinhed" zahvaljuje se drugovima iz časopisa ''Tiocfaidh Ar La'' na saopštenju koje je preneto!

Нема коментара:

Постави коментар