четвртак, 27. октобар 2011.

Patria Socialista (RASH Roma)



DOKUMENTARAC BR2:
http://www.youtube.com/watch?v=QfLMhKiWteg&feature=related

Ako se za neku od RASH Skinheads sekcija može reći da je dobro organizovana i militantna ,onda je to svakako RASH Roma.Stoga vam ''Crveni Skinhed'' predstavlja dokumentarac o organizaciju Patria Socialista čiji su osnivači upravo redskinsi iz Rima,a čiji statut možete pročitati ispod :

Patria Socialista

Socijalistička Otadžbina (Patria Socialista) je sinteza mišljenja i delovanja koja u sebi kombinuje viziju ''romantičnosti'' i smelosti života.

Patria - ideja kulturne zajednice,tradicije,zemlje i naroda, sila koja ujedinjuje i gura napred.Organski koncept početka nadgradnje.

Socialista - sadržaj i oblik u suprotnosti sa buržoaskim načinom življenja, postavlja princip ''neophodnosti'' kao rotacionu osu ljudskog života. Ova premisa suočava se sa krizom kulturnog indentiteta stavljajući kulturni identitet na prvo mesto, dok je ekonomska politika u drugom planu.

Socijalistička Otadžbina pothranjuje svoju snagu uverenjem da je neophodno prekinuti sve veze sa dekadentnim ponašanjem i nihilizmom, jer nije cilj nastupati defanzivno i zatvarati se u čauru intelektualne svojine, već delovati ofanzivno na krilima ideala,strasti i prekopotrebne volje.

Živeti ne znači zatvoriti se u četiri zida,već nastaviti borbu!

Apatija koja obuhvata sve sfere života pojedinca,povezana je sa padom bilo kog principa ili ideje koji mogu nadmašiti pitanje ekonomske sfere utilitarističkog društva.

Svemu ovome Patria Socialista objavila je rat, i pre nego što se suprotstavimo programski i politički, radićemo na fizičkoj obuci bez koje nijedna planirana akcija ne može biti sprovedena u delo.Borbena formacija se ne može odvojiti od pravde, hrabrosti, časti, požrtvovanja i lojalnosti.Samo pratite ove vrednosti, i biće vam jasno da članovi organizacije baziraju svoju borbu na konceptu svetosti legionarske misije,kulture,fizičke obuke i kulture tela. Mi radimo na ostvarenju najviših ciljeva, trudimo se da budemo hrabriji jačajući svoje stavove, u borbi protiv iskušenja, ljudske slabosti i svih prepreka ovog vremena.Ono što želimo je da budemo vodeći svojim primerom.

Jer Socijalističku Otadžbinu drži na okupu :

-Ideja izjasniti se o svom identetu.
-Struktura koja omogućava izjašnjavanje o svom poreklu.
-Formacija koja propagira određeni način delovanja.-Organizacija koja ima svoj cilj i čiji članovi se slobodno izjašnjavaju o svojoj volji.

Нема коментара:

Постави коментар