петак, 07. септембар 2012.

ФК Гранд – ФК Царско Село (4.09.2012)


(Карелија са отетим заставама)

14. 08. 2012 године, навијачи Царскога Села окачили су банер ''Поздрава'' који је био упућен навијачима Карелије Дискавери на двогодишњицу од догађаја на стадиону Пушкин, када је група Карелије Петрозаводск нападнута трауматским и другим оружјем од стране десничарске хулиганске екипе Зенита из Санкт Петерсбурга.

(Навијачи Царског Села са банером ''Поздрава'' и нацистичким заставама)

9. 04. 2012 Царско Село је играло утакмицу против фудбалског клуба Гранд у гостима. Даље следи прича која је презентована на глобалној интернет мрежи:

Очигледно је да хулигани Царског Села нису очекивали одговор момака Карелије Дискавери. Сазнавши како ће се екипа ЦС вратити кући, Карелијини навијачи су одлучили да им захвале на ''Поздраву'' и то на једној од железничких станица.
Судећи према информацијама извештача 12 царских џукела је нападнуто од стране 16 особа.

Пошто су им отели заставе припремљене за обележавање двогодишњице напада, Карелијини навијачи су полако почели да напуштају место догађаја, а на растанку је момку у маскирној одећи још једанпут снажно задат ударац у стомак. Знате како … репутација се мора одржати.Треба напоменути и да је током туче оштећена камера. За оне који нису упознати, раније је Карелијина екипа већ отела три заставе десничара Царског Села.

На крају ево и видео снимка напада при дну стране заједно са сликама:

Нема коментара:

Постави коментар