четвртак, 16. октобар 2014.

Сукоб активисте и двојице десничара на Филозофском, "севале" разбијене флаше


Извор: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/502432/Sukob-aktiviste-i-dvojice-desnicara-na-Filozofskom-sevale-razbijene-flase

МУП Србије саопштио је данас да је у недељу код Филозофског факултета у Београду избио сукоб једног активисте Студентског фронта са двојицом припадника организације "Србска акција" током које је повређен један младић.

Како се наводи у саопштењу, сукобили су се активиста Студентског фронта А. Ђ. и активисти Србске акције С. Х. А. и С. С.

Том приликом А. Ђ. је разбио стаклену флашу и њом расекао десну руку С.Х А. наневши му лаке телесне повреде.

"О том догађају обавештен је дежурни заменик Првог основног јавног тужилаштва у Београду. Против А.Ђ. Биће прослеђена кривична пријава у редовном поступку, а полиција је узела службене белешке о обавештењу грађана и приложила их уз кривичну пријаву", наводи се у саопштењу.

Додаје се да су се они сукобили због догађаја на факултету од суботе увече. Поједини медији јавили су да су тада четворица маскираних нападача са фашистичким обележјима упали на факултет, који блокирају активисти Студентског фронта, претукли редара и отели новчаник 1 студенту.

Нема коментара:

Постави коментар