уторак, 31. децембар 2019.

Jugendwiderstand / (фото)








Окарактерисана од стране државних органа који се баве заштитом уставног поретка,као група милитаната и левих екстремиста,установљено је да је упориште "Jugendwiderstand" - а у Берлину - Neukollnu,што се да приметити на основу њихових акција и графита у овом делу града.

Jugendwiderstand се не устручава да користи насиље у свом деловању.Агресивни су према следбеницима ционистичке политике,док према анти-дојчерима (аутишовинистима каквих има и у Србији,противника свега што има везе са Србијом,србовањем,српством...) осећају мржњу!Група редовно узима учешће на обележавању дана Al Quds у Берлину.
Овај дан установљен је још 7.августа 1979 године од стране иранског револуционара Ајатолаха Хомеинија и тада народ у Ирану сваке године излази у протестну шетњу због израелске окупације Источног Јерусалима.

Према речима званичника Канцеларије која се бави заштитом Устава,Jugendwiderstand је настао у окружењу једне друге,много опасније организације са снажном догматском структуром - Ћелија Револуционарне Акције / Revolutionaren Aktionszellen (RAZ).RAZ су биле под истрагом 2013. због удруживања ради вршења криминалних активности и неколико напада на државне објекте и приватну својину коришћењем експлозива.

Нема коментара:

Постави коментар