петак, 11. јун 2021.

Кад је бал нек је маскенбал...




Док траје цела ова представа везана за истрагу Вељка Беливука и његовог клана,који је наводно планирао атентат на председника и чланове његове породице,за то време српска навијачка сцена подјебава медијску машинерију у служби владајућих структура,тако што прави интернет мимове и шаље их новинским редакцијама.Један од занимљивијих ми је реконструкција догађаја у коме су главни актери Вељко Беливук,Данило Вучић и Стеван Дојчиновић.Да ли је баш то тако било као на овим објавама,вероватно да није,мада дефинтивно опушта,те представља један од ефикаснијих начина како треба приступити људима који мисле да могу да вас залуђују вређајући вам интелигенцију.Уличним жаргоном речено - ЈЕБИ,НЕ ВАДИ!!! 

Што се тиче фотографија где се налази син председника Србије заједно са лицима из криминогене средине,закон је ту врло јасан.Примера ради Закон о председнику прецизира да председника и чланове његовог домаћинства обезбеђује полиција,Војска Србије и други органи у складу са потребама председника републике и прописом који доноси Влада.Уредба о одређивању послова безбедносне заштите одређених лица и објеката наводи,да осим физичке,заштита подразумева између осталог и контраобавештајну заштиту,као и предузимање превентивно-безбедносних мера.То практично значи да је немогуће да лица из криминогене средине дођу у близину штићеног лица,а да то прође мимо знања надлежних.


У таквим ситуацијама штићено лице се упозорава,све се то ставља у службену белешку и званично евидентира.Процедура даље налаже да се о контакту обавести надлежни старешина,па и лице због којег се неко штити,у конкретном случају председник републике.

Тако да драги новинари,свима је јасно да је држава уплетена у организовани криминал,те бих вас замолио да не једете оно што се не једе.Стране службе су заврнуле муда српским политичарима упозоривши их да српско-црногорски кланови не могу да имају примат на тржишту,загризли су превелики део колача и огроман капитал се слива и Србију.Па шта ће јадни Бугари,Хрвати,Албанци и Румуни? Да гледају са стране?! А проценат газдама?Шта је са процентом газдама са Запада?

Вељко Беливук и "Кавачки клан" хоће да убију Александра Вучића...ма да како да не...Него људи,ајде лепо све ово замаскирајте и упакујте,урадите све како су вам газде из иностранства наложиле.Иду  бре избори за мање од годину дана!

Нема коментара:

Постави коментар