петак, 22. јул 2022.

Frontline | Нови Сад


Frontline је новосадски панк-рок бенд настао 2007.Након неколико демо снимака, 2008 снимају албум "У првим редовима" у студију "Piknik".Албум је издат самостално под именом непостојеће издавачке куће "Halamana Records".Крајем 2012. снима се албум "Други долазак" у студију "Alpha" код Владимира Перовића.Поставу су чинили Оскар (вокал и гитара),Црвени (бас гитара),Паја (гитара) и Неша (бубњеви).

Почетком јула месеца ове године,одржан је двадест и други по реду "Exit" у њиховом граду,тако да би било добро,сада када су се утисци слегли, присетити се шта су чланови бенда још давних дана рекли о овом фестивалу,а што су многи од нас увидели од самог старта 2000 год.Интервју је радио портал "Remix Press":

"Exit је смеће! Тамо се свира само преко везе или преко сексуалних услуга.Не озбиљно,иако је "Exit" фестивал града Новог Сада,новосадски бендови немају никакву прилику да се покажу.Долазе ми неки ликови што пусте троугао на "Winampu" и дође двадесет хиљада људи да скачу,који иначе скачу по сплавовима.И то не да нема везе са рокенролом,него нема никакве везе са андерграунд причом! Јасно је мени да је то фестивал и да треба да се узму паре од Енглеза,то је ок,да ме људи не схвате погрешно,треба да дођу туристи да се проведу,али што се тиче рокенрола,гитарске музике,тешка је ситуација".

Истина жива...

Нема коментара:

Постави коментар