петак, 10. мај 2013.

Инциденти: Аталанта - Јувентус 0:1











Прошле вечери догодили су се инциденти пре меча Аталанта - Јувентус када су се сукобиле две групе најватренијих присталица на неких 1000 метара од стадиона. Портал bergamonews.it преноси да је трг Ђулио Ћесаре био одредиште правог уличног рата који је трајао више од сат времена између полиције, бергамаша и торињана. Што се тиче локалне заједнице то је сигурно један од догађаја који ће желети што пре да забораве.

Нереди су настављени и на самом стадиону, када су црно-бели почели да одваљују славине и плочице из WC-a гађавши домаће навијаче на јужној трибини. Ни ултраси са јужног сектора, где су смештени Ex BNA, нису остали дужни црно белима, па су у правцу навијача Старе Даме полетеле ракете због чега је утакмица прекинута на око 8 минута.

А ево и званичне заблешке делагата са меча:

''Са 50.000 евра биће кажњена оба клуба, домаћа Аталанта и гостујући Јувентус, због испада својих навијача на трибини Morosini од '28 минута утакмице, када су почели међусобно да се гађају инвентаром из тоалета, тј. бакљама и осталим пиротехничким средствима, због чега је 5 особа завршило у хитној помоћи услед повреде главе.''

Нема коментара:

Постави коментар