понедељак, 28. фебруар 2022.

БЕОГРАДСКА ДИВИЗИЈА



По граду се свашта прича.Кажу људи да је стасала једна нова,млађа генерација 'SHARP' скинхеда.Клинци се окупљају,одлазе организовано на свирке,циркају,друже се..Изгледа да је и ова налепница која се појавила у мом блоку потврда тога.Мисија нас старијих што се тиче очувања аутентичне скинхед супкултуре је дефинитивно успела! 

Стихови песме пољског бенда "The Analogs" - Era tehno:

То је срање које свирамо већ 20 година..Срање је што улазимо неравномерно у рефрене..Срање је што нас нема на Топ листама..Што не једемо хамбургере и не пијемо кока-колу..

Јебеш техно еру!

Јебеш техно еру!

Баш је срање што се модерно не облачимо..Срање је што више пара потрошимо него што зарадимо..Срање је што не носимо лепе фризуре..Што нико не може да нас купи и заради на нама.. 

Срање што не носимо прстење на рукама..Срање је што не свирамо музику уз коју би људи плесали...Срање је што пијемо чист алкохол,а не коктеле..Што волимо тетоваже и волимо девојке...

Срање је што не знамо лепо да се понашамо..Срање је што не знамо како се тргује на берзи...Срање је што и даље носимо старе фармерке на дупетима..Али ми смо и даље глас улице,а не техно ритам!

ЈЕБЕШ ТЕХНО ЕРУ!!!

Нема коментара:

Постави коментар